Demleme Yöntemlerinin Kafein Oranları
KAHVE DEMLEME YÖNTEMLERİNE GÖRE KAFEİN ORANLARI Cezve(Türk Kahvesi) : 25 – 35 mg / 1 fincan(70 ml) Espresso : 30...
Read More
Kahve Terminolojileri Sözlüğü
Kahve Terminolojileri Arabica: Robusta kahve çekirdeklerinden daha yüksekte yetişen, hastalıklara daha dayanıksız olan ve üretimi için daha çok zahmet...
Read More
Kahve Öğütme Türleri ve Kullanımları
KAHVE ÖĞÜTME YÖNTEMLERİ Ekstra İnce Öğütülmüş Kahve: Sadece Türk Kahvesi için öğütülmüş demektir. Espressoda kullanılan kahvenin çok daha fazla ince...
Read More
Tüm Kahve Demleme Yöntemleri ve Ayrıntıları
Filtre Kahve: Genellikle filtre kahve makinelerinde filtre kağıdı konulduktan sonra üzerine konulan kahveye sıcak suyun ilave edilmesi sonucu kahvenin filtre...
Read More
Fropie’nin Gıda İzlenebilirliği
%100 İzlenebilirlik işimizin merkezinde yer alıyor. Hammadde tedarikinin işimizin en önemli kısmı olduğunu çok iyi biliyoruz! Bu nedenle en iyi...
Read More
Çikolatalı Croissant Tadında Rafine Şekersiz Pain au Fropie
Çikolatalı ekmek, çikolatalı croissant... Farklı isimlerle duyduğumuz bir pastane tatlısı olan Pain au Chocolat, kat kat açılıp katlanarak hazırlanan özel...
Read More
Tek Lokmada Bol Lezzet: Brezilya Cevizli & Hurmalı Mini Sandviç
Bazen canın tatlı ister, ancak rafine şeker dolu, kalorili opsiyonları da tercih etmek istemezsin. Ama sağlıklı bir fit kek veya...
Read More
Ferahlatıcı ve Probiyotik bir Kombucha Kokteyli: Fojito
Kokteyl sever misin? Alkollü veya alkolsüz, kokteyl kelimesi duyulunca bile kulağa hoş gelen ve insanı ferahlatan bir etkisi yok mu?...
Read More
Çiğ Bademli & Hurmalı Biscotti (Rafine Şekersiz)
Bir İtalyan kurabiyesi olan Biscotti, ilk olarak Toskana bölgesinde bulunan Prato şehrinde yapılmaya başlanmış. Gelenek olarak Vin Santo şarabına bandırılarak...
Read More
Nedir Bu Probiyotik? Probiyotiğin Faydaları
Nedir bu probiyotik? Latincede “hayat için” anlamına gelen “probiyotik”, vücudumuzdaki faydalı bakterilere verilen isimdir. Bağırsaklarımız 100 trilyon bakteriye ev sahipliği...
Read More